Camping

Felsenhof camping

Middenin het groen. Het ultieme buitengevoel in het bijzondere Vulkaaneifel-landschap. Ons moderne sanitairgebouw en ruim opgezette kampeerplaatsen zorgen voor voldoende comfort temidden van al dat groen. Een heerlijke vakantie, met ongelooflijk veel mogelijkheden op de camping en in de omgeving. En wist u dat ons kampeerterrein en trekkerscamping direct aan de vermaarde wandelroute Eifelsteig liggen?

De ANWB heeft ons kampeerterrein beoordeeld met 4 sterren.

Het sanitairgebouw, de ruime plaatsen en het terrein van Feriendorf Felsenhof gooien hoge ogen. Ook onze locatie in de Vulkaaneifel met het mooie uitzicht over Gerolstein en het Kylldall was een reden voor een goede beoordeling.

Daar wij een autovrij kampeerterrein hebben kunnen campers zeker op onze camping staan als deze quasi als caravan gebruikt worden. Alleen op de aankomst- en vertrekdag kunt u met de camper in het park rijden.

Huisdieren zijn op ons kampeerterrein en in de bungalows niet toegestaan.

U wilt liever in een bungalow overnachten?

De kampeerplaatsen

Onze familiecamping ademt de sfeer en de ruimte van de Eifel. Daarom beslaat iedere kampeerplaats maar liefst 100 vierkante meter. Iedere plaats heeft een eigen stroomaansluiting. Voor wandelaars en fietsers op doorreis hebben wij een trekkersveld.

Sanitairgebouw

Kampeerders kunnen uiteraard gebruik maken van alle faciliciteiten op ons vakantiepark. Goed om te weten: het sanitairgebouw met douches en toiletten is helemaal van deze tijd, met alle gemakken van dien. Dat is nog eens comfortabel kamperen!

Echt familiebedrijf

Feriendorf Felsenhof is een echt familiebedrijf. Het vakantiegevoel van onze gasten gaat ons echt aan het hart en wij doen onze uiterste best om uw vakantie tot een succes te maken.

Felsenhof – Bungalowpark & Camping
Am Stausee
54568 Gerolstein (Eifel)

Telefon: +49 (0 65 91) 31 29
E-Mail: info@felsenhof.de

Meer Felsenhof? Volg ons ook op Facebook en Instagram – like!
Is de door u gewenste periode nog beschikbaar?

Heeft u vragen; wilt u een bungalow of kampeerplaats reserveren en u weet niet of de beschikbare periode nog vrij is? Of wilt u resereren buiten de standaard verhuur periodes neemt u dan even met ons contact op. Wij helpen u graag verder. U wordt in het Nederlands te woord gestaan.

Telefon: +49 (0 65 91) 31 29